Pályázatok
Nagyhalász Város Honlapja

Polgármesteri köszöntő

Magam és képviselő társaim nevében köszöntöm a megújult honlapunkon kedves ide látogató!

 

Az írásos emlékekből tudjuk, hogy a mai Nagyhalász területén már az 1200-as évek óta laktak emberek. Hogy hogyan tudott évezredeken át fennmaradni ez a település? Természetesen szükség volt ehhez a környező vidék természeti szépségére, az ivóvízben gazdag forrásokra, a jól termő földre, az itt áthaladó kereskedelmi útvonalakra. Ám van még valami, ami nélkül ma csak mocsár vagy pusztaság lenne ez a terület, ez pedig: a megújulás képessége. Az itt élők mindig képesek voltak alkalmazkodni az új idők kihívásaihoz, kitartó becsületes munkájuknak köszönhetően, sikeresen néztek farkasszemet a történelemmel.

Nagyhalász 1993 óta város, mely a várossá válási hosszú folyamat első állomása. 2005 óta képviselő társaimmal, minden nagyhalászi lakossal és minden jó szándékú segítővel azon dolgozunk, hogy lakóhelyünk élhetőbb, szebb, fiataljaink számára letelepedést nyújtó, folyamatosan fejlődő kisváros legyen.

A megújulás a mai korban talán fontosabb, mint eddig bármikor. Az információs társadalomban csak úgy állhatjuk meg a helyünket, ha folyamatosan frissülünk és frissítünk. Egy honlap ma már elengedhetetlen minden település életében – ez a leghatékonyabb módja megmutatni önmagunkat a külvilág számára, és szolgáltatásokat nyújtani az itt élő állampolgárok részére. Az önkormányzatnak nagyon fontos, hogy minden itt elérhető információ friss és naprakész legyen.

Bízom benne, hogy a megújulás kapcsán minden weblapunkra látogató aktuális információt kap településünk életéről, fejlesztéseinkről, életünket színesítő rendezvényeinkről!

 

Kellemes időtöltést kívánok honlapunkon!

 

Orosz Károly Zsolt

      polgámester

 

A honlap feltöltés alatt van. Szeretnénk kérni a látogatóink segítségét: akár elégedettek, akár elégedetlenek valamely itt nyújtott szolgáltatással, azt kérjük, jelezzék! Forduljanak hozzánk bizalommal!

 


© 2018-2024 www.nagyhalasz.hu | powered by