Pályázatok
Nagyhalász Város Honlapja
Tájékoztató
2022. August 16.

Ifjúsági Világkupa kerékpárversenyről

  1. augusztus 18-án csütörtökön és 19-én pénteken a „One Belt One Road Nation’s Cup Hungary” elnevezésű országúti kerékpár verseny megtartására kerül sor a délutáni órákban térségünkben. Mindez előre láthatólag első nap hosszabban, míg második nap rövidebben érinti Nagyhalász városát és annak lakosságát. A rendezvény ideje alatt un. „dinamikus” zárás végrehajtására kerül sor.

Mindez azt jelenti, hogy a főútvonalakon közlekedő mezőny biztonságos tovább halladása érdekében, a betorkolló utcák forgalmát zárjuk arra a pár percre, míg a mezőny elhalad.

A versenyzőket felvezető jármű, un. „előfutó” előzi meg, amely már kellő időben felhívja a járművezetők figyelmét. Továbbá a mezőny végén megkülönböztető jelzéssel is ellátott záró járművek lesznek.  

A versenyzőkön kívül mezőnyben haladnak a versenybírók, különböző műszaki segítő járművek, valamint az egészségügyi biztosítást végző speciális egység is.

A Magyar Kerékpáros Szövetség ( https://bringasport.hu ) és a többi szervezésben és lebonyolításában részt vevő társszerv nevében is kérem a lakosság megértését és segítő közreműködését.

 

                                                                                              Lengyel Róbert r.százados

                                                                                     a Nagyhalász Rendőrőrs parancsnoka

© 2018-2024 www.nagyhalasz.hu | powered by