Pályázatok
Nagyhalász Város Honlapja
Polgármesteri tájékoztató a választás eredményéről,
2024. July 01.

a vihar okozta károkról és a Nagyhalászba érkező Reál Áruházról:

Kedves Nagyhalásziak!
 
A választás után sem állt meg az élet, folytatjuk a megkezdett munkát, melyhez az Önök döntése alapján - új képviselőtestületi tagként - Szabó Viktória, Boros Zoltán és Kormány László csatlakozik októbertől.
 
 
A közfoglalkozásban vállalt feladatokat folyamatosan végzik dolgozóink. A nagy esőzés előtt sikerült a folyókarendszert megtisztítani a lerakódott szennyeződésektől, így a nagy mennyiségű esővel érkező vihar nem okozott nagyobb károkat településünkön. A több mint 100 mm eső leginkább az út szintje alatti garázsokba tört be, ott okozva károkat.
 
 
 
 
Június 26-án rendkívüli testületi ülést tartottunk. A volt Takarékszövetkezet épületét megvásárolta a Kispatak 2000 Kft az MBH banktól, és kérelemmel fordult az Önkormányzatunk felé, hogy szeretné megvásárolni a szomszédos önkormányzati ingatlant is, a két telken pedig egy REÁL termékeket értékesítő kereskedelmi egységet kívánnak építeni.
A képviselők – Albók József és Oláh Csaba tartózkodó szavazata ellenére - a jelen lévők 7 igen szavazattal támogatták a beruházási célú értékesítést.
 
 
 
 
© 2018-2024 www.nagyhalasz.hu | powered by