Pályázatok
Nagyhalász Város Honlapja
Pályázati felhívás Életfa tervezésére
2019. december 19.

„Közösségben a közösségért – Társadalmi szerepvállalást erősítő komplex program Nagyhalászban” című projekt keretében, a közösségfejlesztési folyamatban résztvevő lakosok javaslatára egy „Életfa” tervezésére és kivitelezésére kerül sor a városban.

 

 

 

 

FELHÍVÁS

„ÉLETFA„ - CÍMMEL

KÉPZŐMŰVÉSZETI PÁLYÁZATRA

EFOP-1.3.5-16-2016-00392 azonosítószámú, „Közösségben a közösségért – Társadalmi szerepvállalást erősítő komplex program Nagyhalászban” című projekt keretében, a közösségfejlesztési folyamatban résztvevő lakosok javaslatára egy „Életfa” tervezésére és kivitelezésére kerül sor a városban.

Az „Életfa” szimbolizálja a születés és elmúlás örök körforgását, a település örömteli gyarapodását és szomorú veszteségeit. A fa „levelei” egy-egy év adatait tartalmazzák, vagyis ide kerülnek felvezetésre az adott évben születettek és elhunytak egyaránt 1990-től.

A pályázónak figyelemmel kell lennie arra, hogy a terv megvalósítható legyen, időtálló anyagokkal tervezzen, valamint esztétikailag illeszkedjen a Városháza arculatához.

A pályázat kiírója: Nagyhalász Város Önkormányzata

Pályázók köre: Nagyhalász város lakói.

Kategóriák: hagyományos grafika, számítógépes grafika.

Egy pályázó egy művet adhat be.

Pályázat benyújtása: A pályázatot 2020. január 31-ig a Multifunkcionális Szolgáltató Központban lehet benyújtani személyesen vagy az alábbi e-mail címen: multihaz@gmail.com

A beérkezett alkotásokat a képviselő testület zsűrizi, a legjobb grafika alkotója elismerő oklevelet kap és 50.000 Ft pénzjutalomban részesül, melyből 20.000 Ft-ot a Közös Nevező Egyesület, 30.000 Ft-ot a Nagyhalász Város Önkormányzat biztosít.

 

Eredményhirdetés időpontja: 2020. március 31.

 

Pályázati kapcsolattartó: Katóné Szoboszlai Ibolya, Multifunkcionális Szolgáltató Központ, Nagyhalász Kossuth u. 8-10., telefon: 0642631547

 

Nagyhalász, 2019. december 12.

                                                                                                   Orosz Károly Zsolt s.k.

                                                                                                          polgármester

 Promóciós kép forrása: Wikipédia, Életfa-szobor (Tatabánya)

© 2018-2024 www.nagyhalasz.hu | powered by