Pályázatok
Nagyhalász Város Honlapja
Nagyhalász polgármestere nem vezet be további szigorításokat az ünnepekre
2020. April 10.

Húsvéti köszöntőjében otthonmaradásra kéri a város lakosságát

Kedves Nagyhalásziak!

A Miniszterelnök Úr bejelentése értelmében plusz felhatalmazást adnak a polgármestereknek hétfőn 24 óráig, hogy további speciális szigorító szabályokat vezethetnek be a saját településükön. Mivel a Nagyhalásziak az elmúlt időszak korlátozó intézkedéseit fegyelmezetten és felelősséggel viselték, én nem kívánok ezzel a jogkörömmel élni. Bár a húsvéti készülődés egy kicsit elfeledtette a kijárási korlátozásokat, de legalább a mai naptól családunkkal együtt tudjuk tölteni ezt a nem mindennapi Húsvéti ünnepet.

Azért, hogy továbbra se legyen szükséges helyi szinten szigorítani a kormányzati rendelkezéseket, kérek mindenkit arra, hogy az elkövetkező napokban tartsa be az érvényben lévő előírásokat! Hiszen nagy a tét, vigyázni kell szüleinkre, nagyszüleinkre, akik igazán ki vannak téve a járványnak. Kérem, az ünnepek alatt maradjanak otthon, és élvezzék a családi együttlétet, melyre rohanó életünk egyébként kevés lehetőséget ad. Használják ki! Amennyiben mégis úgy döntenek, hogy a szabadban töltik az előttünk álló napokat, kérem tartsák be a személyes találkozások szabályait, kerüljék a nagy létszámú társaságot!

Végezetül minden kedves Ismerősömnek és minden Nagyhalászinak áldott húsvéti ünnepeket kívánok! Vigyázzanak magukra, vigyázzanak egymásra!

 

Orosz Károly Zsolt

Polgármester

© 2018-2024 www.nagyhalasz.hu | powered by