Pályázatok
Nagyhalász Város Honlapja
Nagyhalász - Fehérgyarmat 4:1 (3:0)
2019. May 06.

Sikeres hétvége! Fehérgyarmat csapatait fogadtuk május első hétvégéjén. Kellemetlen szélben, zuhogó esőben zajlottak a meccsek, ennek ellenére két remekül előkészített pálya várta a csapatokat.

U 19:
Az idény során először  nevezhetett a vezetés teljes keretet az aktuális bajnoki meccsre. A listavezető fehérgyarmatiak ellen nagy elszántsággal meccseltek fiaink, így remek iramú mérkőzést láthatott a publikum. A hazaiak agresszív letámadása nem nagyon ízlett a szatmáriaknak, így nem is tudtak kibontakozni. A mérkőzés helyzeteit a halásziak dolgozták ki, amely egygólos előnyt hozott az első félidőben. A második félidőben szintén hazai fölényt láthattunk, és két további hazai gólt ( illetve meg nem adott gólt is ), amelyek között akadt ritkán látható, félpályáról a kapus fölött átemelt Ferenczi találat is. Megérdemelt hazai győzelem után vastaps mellett vonultak az öltözőbe játékosaink.
 
Nagyhalász - Fehérgyarmat 3:0 (1:0)
gólok: Ferenczi Z. 2, Pinke M.
 
Felnőtt:
Egy igen kellemetlen, megszégyenítő vereséget szenvedtünk ősszel Fehérgyarmaton, így a tavaszi visszavágóra nem kellett különösen motiválni játékosainkat. Ennek rendje és módja szerint nekiestünk a vendégeknek, futószalagon gyártottuk a helyzeteket, a hazai kapu egyáltalán nem forgott veszélyben. A félidő derekán megroppantak a szatmáriak, jött a hazai gól, amelyet további kettő követett a szünetig. Fordulás után feléledtek a fehérgyarmatiak, erőfeszítéseik után jött is a szépítő gól. Sikerült ritmust váltanunk és visszaterelnünk az eseményeket az eredeti mederbe, visszavettük a kezdeményezést és újabb gólt szereztünk. Meggyőző, közönségszórakoztató játékkal rukkoltunk elő.
 
Nagyhalász - Fehérgyarmat 4:1 (3:0)
gólok: Nagy N. 2, Bartha Z. , Hudák M. ill. Nagy I.
 

Ludánszki István: – Az első félidőben a helyzeteink nagy részét berúgtuk, a második félidő elején volt egy kis rövidzárlat a játékunkban, de ebből sikerült kiegyenesednünk. Gratulálok a fiúknak és az ifistáinknak is.

Siti Ferenc: – Az első félidei gyatra játékunknak köszönhetően veszítettük el a mérkőzést. Gratulálok a Nagyhalásznak!

Forrás: Nagyhalászi SE

© 2018-2024 www.nagyhalasz.hu | powered by