Pályázatok
Nagyhalász Város Honlapja
Nagyecsed-Nagyhalász 0-0
2019. April 29.

Nem mentünk lépre a lápon.

U 19
Az egykor szebb napokat látott, viszont a mai napig rengeteg tehetséget felvonultató hazaiak fogadkoztak a mérkőzés előtt: visszavágnak az őszi súlyos vereségért. Ennek megfelelően nagy elánnal kezdték a mérkőzést. A kezdeti rohamok után fokozatosan a kezünkbe került az irányítás, és megnyugtató, kétgólos előnyhöz jutottunk. A második félidő első 5 perce igazi "bolondok - háza" volt, hiszen a közönség láthatott 4 óriási gólt illetve egy kihagyott hazai büntetőt, amelyet kapusunk Tóth Bence, fürge vetődéssel ölelt magához. A hátralévő időben a biztonságra törekedtünk, nagyon fontos három pontot szerezve.
Nagyecsed - Nagyhalász 2:4 (0:2)
gólszerzők: Kanyuk K. 3, Ferenczi Z.
 
Felnőtt
 
Ami biztos: Nagyecsedre nem nyerni járnak az ellenfelek. A magabiztos játékot bemutató hazaiak - nem véletlenül - listavezetőként fogadta csapatunkat. A kezdeti tapogatózó játék után a hazaiak megpróbáltak előnyhöz jutni, folyamatosan a védekező harmadunkban pattogott a labda. A hazai fölény viszont nem hozott helyzeteket, a pontrúgásokon kívül veszélyt nem jelentettek a kapunkra. Ahogy telt az idő úgy lett kiegyenlített a játék, a csapatok a pálya közepén "gyűrték" egymást. A félidő gól nélküli döntetlennel zárult. A második játékrész vendégrohamokkal kezdődött, nagy nyomás alá helyeztük a hazai kaput: a mérkőzés ezen szakaszában háromszor is a kapufa mentette meg a szatmáriakat. Sajnos gólt nem sikerült szereznünk, de a mutatott játék és a helyzetek alapján  talán közelebb álltunk a győzelemhez. A mérkőzés lefújását követően megérdemelt tapsot kapott csapatunk az idegenbe is ellátogató drukkereinktől.
 
 

Nagyecsed-Nagyhalász 0-0

 

Nagyecsed, 260 néző, v.: Veres (Tomori, Kiss P.)

Nagyecsed: Makó-Somlyai, Sarkadi, Zámbó, Marinas, Homann, Bulyáki, Kóka, Dobos, Bodogán (Nyíregyházi), Erdős. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Nagyhalász: Dukát-Simon, Balogh, Varga, Ladányi D. (Barzó), Gégény (Mátrai), Bartha, Hajzer, Hudák, Nagy, Tóth. Játékos-edző: Ludánszki István.

Ádámszki Róbert:– Az első félidőben talán mi, a másodikban talán a vendégek játszottak jobban, ezért úgy gondolom a döntetlen reális. Volt azonban egy úriember, aki nem érte el a mérkőzés színvonalát…

Ludánszki István:– Az első félidőben kicsit magunkra húztuk ellenfelünket, a másodikban már bátrabban játszottunk. Talán kicsit közelebb álltunk a győzelemhez, de igazságosnak érzem a döntetlent. Sok sikert kívánok a Nagyecsednek a folytatáshoz.

forrás: Nagyhalászi SE

© 2018-2024 www.nagyhalasz.hu | powered by