Pályázatok
Nagyhalász Város Honlapja
Kisvárda II - Nagyhalász 0:1 (0:1)
2019. May 27.

A bajnoki hajrához érve fokozódnak a bajnokság izgalmai.

Az élvonalbeli Kisvárda tartalékcsapatával mérkőztünk. Fiatal, energikus házigazda, megfontolt, minden labdáért megküzdő vendégcsapat: ennek megfelelően nagy iramban kezdődött a meccs. Igazi helyzetek a hazai kapu előtt adódtak, a sorozatos vendégszögletek, beívelések után a 24. percben megszerezte a vezetést csapatunk Simon Dániel révén. A gól felrázta a hazaiakat, fokozatosan átvették az irányítást, de igazi helyzetig nem jutottak, így maradt az egygólos halászi előny a szünetre. A második félidő szintén élvezetes, lüktető játékot hozott, ekkor már felváltva forogtak veszélyben a kapuk, gólt mindkét csapat szerezhetett volna. A végeredmény igazságosnak mondható.
Kisvárda II - Nagyhalász 0:1 (0:1)
gól: Simon D.

Kisvárda, 150 néző, v.: Ésik (Harsányi, Goneth).

Kisvárda II.: Cherepko – Avetisyan, Szőr, Bálint (Györe), Lusánszki, Elek, Délczeg, Khimich, Kolozsi, Ötvös, Severnyov. Edző: Nagy Sándor.

Nagyhalász: Dukát – Simon, Balogh, Varga, Barzó, Gégény, Bartha, Hajzer, Nagy, Mátrai (Kató), Tóth. Edző: Ludánszki István.

Nagy Sándor: – Amíg a helyzeteinket nem rúgjuk be, addig nem tudunk pontokat szerezni.

Ludánszki István: – Játékban nem voltunk meggyőzőek, de fontos, hogy tudtunk nyerni. Gratulálok a csapatnak!

Ifjúsági meccs 

Ificsapatunk Papon játszott... illetve játszott volna. A hazaiak eleve hiányosan álltak ki, egy bő félórás késéssel kezdődő találkozóra. A tizedik percben tovább súlyosbodtak a hazaiak gondjai, értelmetlen kiállítás a papi oldalon. Félóra játék után , hat nullás halászi vezetésnél levonultak a hazaiak a pályáról, a "mérkőzés" befejeződött.

Pap SE U19 - Nagyhalászi SE U19       0:6  állásnál a 30. percben félbeszakadt.

forrás: Nagyhalászi SE

© 2018-2024 www.nagyhalasz.hu | powered by