Pályázatok
Nagyhalász Város Honlapja
Kiírásra került a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj
2023. March 09.

a jelöltek között szerepel Dr. Makó Ilona is

Kedves Nagyhalásziak, Ismerőseim!
 
Kiírásra került a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj, a jelöltek között szerepel Dr. Makó Ilona is, a nagyhalászi gyermekgyógyász körzeti orvos.
A díjra olyan szakembereket lehet jelölni, akik a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon.
 
Dr. Makó Ilona 1986-ban kapott diplomát. Kezdettől fogva a gyermekgyógyászat érdekelte, emellett kötelezte el magát. Első munkahelye az 2-es számú Gyermekosztály volt Nyíregyházán, ahol hat évig rezidensként gyógyított. Úgy gondolta, hogy közvetlenebb kapcsolatot tud kialakítani gyermekekkel és családjaikkal, ha körzeti orvosként helyezkedik el. 1992-ben szakvizsgázott és 1992 június 15-től napjainkig körzeti orvosként Nagyhalász Városában gyógyítja gyermekeinket. Folyamatosan részt vesz szakmai konferenciákon, melyen megismeri és alkalmazza a modern orvoslás technikáit körzetében is. Egy nemzedék nőtt már fel féltő gondoskodása mellett. A doktornő mindig a gyerekek érdekeit tartja szem előtt, személyiségével pedig a gyerekek bizalmát is kiérdemelte.
 
Kérem, segítsen szavazatával abban, hogy ezzel az elismeréssel is meg tudjuk köszönni neki a gyermekeink egészségéért több, mint 30 éven át végzett lelkiismeretes munkáját.
 
Szavazni 2023. március 20. éjfélig lehet, a következő linken: http://szentgyorgyialbertorvosidij.hu/szavazas/
 
Köszönettel: Orosz Károly Zsolt polgármester
© 2018-2024 www.nagyhalasz.hu | powered by