Pályázatok
Nagyhalász Város Honlapja
Képes Krónika (8)
2023. August 07.

90. születésnapját ünnepeltük Erzsike néninek

Tóth Jánosné Erzsike nénit 90. születésnapja alkalmából köszöntöttem szerettei körében. Isten éltesse sokáig, jó egészségben!
 
Jól haladnak a megkezdett fejlesztések, betakarítottuk a megtermelt búzát, még betakarításra vár a burgonya és a cékla. Augusztus második felére a korai almából megkezdődik a gyümölcslé gyártása is.
 
Tovább haladnak dolgozóink a zöldfelület karbantartási munkálataival, elérkeztek a házhelyesi és a Malom úti régi temetők kaszálásához is. Sajnos a csapadékos időjárás miatt folyamatosan kell a füvet vágni, ezért is kérem a lakosainkat, hogy az ingatlan előtti terület rendezésében tevékenyen vegyenek részt, segítsék munkánkat, hogy gondozottabb környezetben éljük mindennapjainkat.
 
A héten rendkívüli testületi ülésen módosításra került a közbeszerzési tervünk, az Idősek otthonát érintő energetikai fejlesztés közbeszerzési eljárása megkezdődött.
 
A tegnapi napon a testvértelepülésünk által rendezett Sarmasági Napokon vettünk részt képviselő társaimmal. Közösen örülhettünk a sikereiknek, egy új bölcsőde épületének átadása is része volt az eseményeknek.
 
2023. augusztus 12-én ismét megrendezésre kerül a Paptava legelőn a Csoba Ranch LSE szervezésében a szabadidőlovas verseny. A Csoba-család minden érdeklődőt szeretettel vár.
 
 
 
A búzatermésünk minőségét a csapadékos időjárás kedvezőtlenül befolyásolta.
 
 
Dolgozóink folyamatosan kaszálják a közterületeinket.
 
 
Már a nyílászárók a helyén vannak a közösségi házban.
 
 
A sarmasági ünnepi tanácsülésen a helyi tanácsosok Cseke Attila Zoltánt a Román kormány Fejlesztési Miniszterét Sarmaság község Díszpolgárává választotta.
 
 
Csoba Nándi és családja vár minden érdeklődőt szombaton augusztus 12-én a Paptaván található legelőn megrendezésre kerülő lovas rendezvényre.

 

© 2018-2024 www.nagyhalasz.hu | powered by