Pályázatok
Nagyhalász Város Honlapja
Idén is áthaladnak Nagyhalászon a versenyző kerékpárosok
2023. August 10.

2023. augusztus 17-én a délelőtti órákban kell forgalomkorlátozásra számítani

Tájékoztató

Ifjúsági Világkupa kerékpárversenyről

 

  1. augusztus 17-én csütörtökön országúti kerékpárverseny megtartására kerül sor a délelőtti órákban térségünkben. Mindez előre láthatólag jelentősen érinti Nagyhalász város közúti forgalmát és a város lakosságát. A helyi rendőrség tájékoztatása szerint, a már korábban megszokott módon lesz végrehajtva az esemény biztosítása. A rendezvény ideje alatt ún. „dinamikus” zárásra kerül sor.

Mindez azt jelenti, hogy a főútvonalakon közlekedő mezőny biztonságos továbbhalladása érdekében a betorkolló utcák forgalmát zárjuk arra a pár percre, míg a mezőny elhalad.

A versenyzőket felvezető jármű, ún. „előfutó” előzi meg, amely már kellő időben felhívja a járművezetők figyelmét. Továbbá a mezőny végén megkülönböztető jelzéssel is ellátott záró járművek lesznek.  

A versenyzőkön kívül mezőnyben haladnak a versenybírók, különböző műszaki segítő járművek, valamint az egészségügyi biztosítást végző speciális egység is.

A Magyar Kerékpáros Szövetség ( https://bringasport.hu ) és a többi szervezésben és lebonyolításában részt vevő szerv nevében is kérjük a lakosság megértését és segítő közreműködését.

 

                                                                                             Köszönettel:  Nagyhalász Város Önkormányzata

© 2018-2024 www.nagyhalasz.hu | powered by