Pályázatok
Nagyhalász Város Honlapja
Hosszú böjt után, ismét győzelmek
2019. April 22.

Nagyon kellemetlen, viszont tanulságos sorozat után érkeztek csapataink a Balkány elleni meccsekhez.

U 19

Nagyhalász - Balkány 6:0 (5:0)

Fiatal csapatunk az elmúlt két hétben egy "mini" alapozáson vett részt, hiszen új elképzelések, tervek szerepelnek csapataink életében (erről bővebben is beszámolunk a későbbiekben ), és ez jelentősen érinti az "ifik" szereplését. Támadólag lépett fel csapatunk, gyakorlatilag sem időt, sem teret nem adtak a vendégeknek az építkezéshez. 10 perc alatt eldőlt a mérkőzés, szemre is tetszetős támadásokat vezetve háromgólos előnyt harcoltunk ki, sőt a szünetig további két gólt sikerült szerezni. Fordulás után jöttek a cserék, teljesen át lett formálva a csapat, a játék képe viszont nem változott: továbbra is a vendégek kapuja előtt zajlott a  mérkőzés. 1 gól jutott a végére is, így egy szép eredménnyel zárták le a srácok a nyeretlenségi szériát.

Gólszerzők: Ferenczi Z., Bodnár M., Szikszay S., Kanyuk K., Tóth M., Varga Á.

Felnőtt

Nagyhalász - Balkány 1:0 (1:0)

Akárcsak fiataljaink, a "nagyok" is böjtöltek. A sorozat megszakítására nem a legegyszerűbb ellenfél érkezett Nagyhalászba: a balkányi csapat eddig majd' minden mérkőzésén szerzett gólt, egy igen sokat futó, kellő agresszivitással felvértezett csapattal néztünk farkas-szemet. Talán a tét, vagy az elmúlt hetek sikertelensége hozta, de a mérkőzés első szakaszát, első félóráját abszolút a vendégek uralták, két biztató lehetőségük is akadt a gólszerzésre. Aztán mintha varázsütésre változott volna a játék képe, magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, egymás után jöttek az akciók, szögletek, helyzetek. A félidő hajrája hozta meg a vezető - és mint kiderült, egyben a győztes - gólt is: Tóth Gergő szabadrúgásból csavart a keresztlécre ahonnan a gólvonal mögé pattant a labda. Szünet után nem változott a játék képe, a balkányi kontrák hordoztak némi veszélyt magukban, de a mi támadásainknak is volt éle, sajnos nem tudtuk növelni az előnyt, így maradt az egygólos győzelem!

Nagyhalász-Balkány 1-0 (1-0)

 

Nagyhalász, 220 néző, v.: Újhelyi T.

 Nagyhalász: Dukát P. – Simon D., Balogh N., Varga D., Ladányi D., Gégény M. (Mátrai N.), Bartha Z., Hajzer L., Hudák M., Nagy N. (Kató I.), Tóth G. (Ludánszki I.). Játékos-edző: Ludánszki István.

 Balkány: Tóth D. – Zagijev, Bátyi L., Kiss R., Gelsi L., Kállai G., Potornai M., Posta N. (Onisziko), Ohár R., Lakatos P., Tóth Z. (Takács Á.). Edző: Mirgai László. Feszült hangulatú, jó iramú mérkőzésen megérdemelt hazai győzelem született. Gól: Tóth G. Ifi: 6–0.

 

Ludánszki István:– Tettük a dolgunkat és most a szerencse is mellénk pártolt. Kiváló játékvezetést láthattunk, amihez külön gratulálok a sporiknak. Sok sikert a Balkánynak a továbbiakhoz.

 

Mirgai László:– Úgy látszik nekünk mumus a Nagyhalász. Ősszel is egy szabadrúgás góllal kaptunk ki, mint ahogy most is. Akkor sem érdemeltünk vereséget, és most sem, sajnálom a játékosaimat, hiszen mindent megtettek a pontszerzésért, nagyon rossz így kikapni.

Forrás: szabolcsfociinfo.hu

© 2018-2024 www.nagyhalasz.hu | powered by