Pályázatok
Nagyhalász Város Honlapja
Győzelem és köszönet!
2024. June 08.

A befektetett munka megtérült, jó úton járunk a Megyei első osztály felé

Még mielőtt kitérnék a mérkőzés eseményeire, meg kell, hogy osszak egy fontos dolgot azokkal, akik figyelemmel kísérik a csapat előremenetelét.
Hatalmas nagy köszönet Orosz Károly polgármester Úrnak, és Budaházi Dávid sportelnöknek, valamint mindenkinek, aki a Nagyhalászi Se kötelékében munkálkodik. Mint ahogy megígérték a Megyei I. Osztályból való visszalépéskor, fő cél volt az, hogy a helyi kötődésű, saját nevelésű, és utánpótlás korú játékosokat részesítsük előnyben. Ez megtörtént, amihez a megfelelő támogatást megkaptuk, és elmondhatjuk magunkról, ( amit szerintem nem sok csapat a megyében) hogy eddig 11 játékos szerepelt mind a felnőtt, mind az utánpótlás bajnokságban, amihez egy bajnoki ezüst érem társul. Ami szintén a csapat erősségét bizonyítja, hogy 5. játékosunk szerzett 10 találattól többet, és ez még csak a kezdet. Úgyhogy nyugott szívvel kijelenthetjük, ha minden így marad, akkor a továbbiakban a halászi tehetségek nem fognak elkallódni, innen csak magasabb osztályba fognak távozni, amit a karrierjük szempontból támogatni is kell!!
Úgyhogy köszönjük a támogatást!!
A mérkőzésre visszatérve, egy nagyon jó iramú, rangadóhoz méltó játékot láthattak a helyszínre kilátogatók, ami 4:2-es hazai sikert hozott. Mint ahogy megigértük, nem engedjük a számolgatást, megnyertük a mérkőzést. Kiemelném, hogy az utánpótlás korú játékosaink tökéletesen felvették a játék ritmusát, és jó játékkal hálálták meg a bizalmat.
A halászi gólokat Kató István (4,49), Iván ottó (14), Kormány Szabolcs (71) szerezték.
Köszönjük a szurkolóknak a támogatást, nélkületek nem ment volna!!
Hajrá HALÁSZ!!!!!
 
Tisztelettel: Kernács László csapatkapitány

 

© 2018-2024 www.nagyhalasz.hu | powered by