Pályázatok
Nagyhalász Város Honlapja
Eladó, kiadó a Szeszfőzde!
2020. January 24.

Nagyhalász Város Önkormányzatának Képviselő-testülete meghirdeti bérbeadás vagy elidegenítés céljából az önkormányzat tulajdonában lévő Szeszfőzde épületét a benne található eszközökkel együtt.

Felhívás Szeszfőzde bérletére, elidegenítésére

Nagyhalász Város Önkormányzata Képviselő-testülete meghirdeti bérbeadás vagy elidegenítés céljából az önkormányzat tulajdonában lévő Szeszfőzde épületét a benne található eszközökkel együtt.

 

 

Az ingatlan adatai:

  • helyrajziszám: Nagyhalász 0105/4;
  • alapterület: 541 m2
  • megnevezés: kivett - szeszfőzde

A Szeszfőzde épületének és a benne lévő eszközöknek a megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges. Az ajánlattétellel és a helyszíni megtekintéssel kapcsolatban Dr. Laczják István jegyzőt kell keresni a (42) 202-202 telefonszámon vagy személyesen a polgármesteri hivatalban.

Az érdeklődők 2020. február 17. napjáig tehetnek ajánlatot. Az ajánlattétel tartalmazza az ajánlatkérő nevét és címét, az ajánlatottevő nevét, címét, az ajánlat jellegét (bérlet/adásvétel), a megajánlott évi bérleti díjat és javasolt bérleti időtartamot vagy megajánlott vételárat.

Több ajánlat esetén a Képviselő-testület dönt arról, hogy a bérbeadással hasznosítja a Szeszfőzdést vagy értékesíti azt. Amennyiben a döntést követően is több ajánlat lesz, akkor versenytárgyaláson kerül kiválasztásra az ajánlattevő személye. Előbbi esetben az érintett ajánlattevők részére megküldésre kerül a versenytárgyalás eljárásrendje.

A Képviselő-testület fenntartja jogát, hogy a szeszfőzde bérbeadásával vagy elidegenítésével kapcsolatos eljárást indokolás nélkül az eljárás bármely szakaszában visszavonja.

Nagyhalász, 2020. január 22.

© 2018-2020 www.nagyhalasz.hu | powered by