Pályázatok
Nagyhalász Város Honlapja
Csenger FC-Nagyhalászi SE 4:0 (2:0)
2019. March 18.

Három eltiltott hiányzott a keretből

U 19

Sajnos az előző héthez képest a helyzet nem sokat változott, sőt, az öt hiányzó mellé csatlakozott Lippai Attila is, így a közvetlen élmezőnyhöz tartozó Csenger ellen nem voltak vérmes reményeink. Ennek ellenére kellő intenzitással kezdődött a meccs, amelynek 2. percében egy könnyen megítélt büntetőből vezetést szereztek a hazaiak. Ez a momentum végigkísérte a meccs egészét, fiataljaink sajnos nem jól reagáltak a szituációra, bár a súlyos vereséget sikerült elkerülni, a három pontot a hazaiak zsebelték be, teljesen megérdemelten.

Csenger FC U 19 – Nagyhalászi SE U 19 3:0 (1:0)

Felnőtt

A múlt heti hazai fiaskó után a kiesés elől menekülő Csenger ellen szeretett volna javítani felnőtt csapatunk. Három eltiltott hiányzott a keretből, de talán így is joggal várták a drukkerek, vezetők, hogy sikerül visszatérnünk a győztes útra. Nem sikerült…

A mérkőzés első pillanatától az utolsóig a hazaiak irányították a mérkőzést, látszott rajtuk, hogy minden esélyt meg szeretnének ragadni, hogy a megyei foci elitjében megmaradjanak. Csapatunk játékát a pontatlanság mellett az akaratgyengeség jellemezte. Ludánszki mester cserékkel próbálta felrázni a társaságot, de hiányzott a tűz. A 90 perc folyamán egyszer veszélyeztettük a hazaiak kapuját, jellemzően a kapusuknak akkor sem kellett beavatkoznia.

Csenger FC  - Nagyhalászi SE 4:0 (2:0)

Szöveg és Fotó: Nagy Lali

© 2018-2024 www.nagyhalasz.hu | powered by