Pályázatok
Nagyhalász Város Honlapja
A lakosság véleménye is fontos számunkra
2021. February 18.

Várjuk az Önök javaslatait is városunk rövid és hosszútávú fejlesztéseivel kapcsolatban

HIRDETMÉNY

 

(Integrált Településfejlesztési Stratégia - véleményezési szakasz)

 

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Nagyhalász Város Önkormányzata elkészíttetette - a 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet- a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről – alapján az Integrált Településfejlesztési Stratégia egyeztetési változatát.

Az Önkormányzat - a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében - a véleményezési szakasz dokumentációját, azaz az Integrált Településfejlesztési Stratégia egyeztetési változatát közzétette a http://www.nagyhalasz.hu honlapon (Közérdekű-letölthető dokumentumok)

A véleményezés módja: a 10/2017.(V. 30.) önkormányzati rendelete szerinti Partnerek a htpp://www.nagyhalasz.hu honlapról letölthető, illetve a Nagyhalászi Polgármesteri hivatal portáján átvehető partneri adatlap (1. sz. melléklet) kitöltésével bejelentkezhetnek a véleményezési eljárásba és közölhetik írásos észrevételeiket, javaslataikat, véleményeiket. A kitöltött partneri adatlapot vagy a Nagyhalászi Polgármesteri Hivatal  (4485 Nagyhalász, Arany János utca 50.) részére vagy a hivatal@nagyhalasz.hu elektronikus levélcímre szíveskedjenek megküldeni, vagy a fenti címen személyesen átadni.

A vélemények beérkezési határideje: 2021.február 26.

Jelen hirdetményt a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet és Településrendezéssel összefüggő partnerségi egyeztetési szabályairól szóló 10/2017.(V. 30.) önkormányzati rendelete alapján teszem közzé

 

Nagyhalász Integrált Településfejlesztési Stratégiája ide kattintva is letölthető!

Partneri adatlap ide kattintva is letölthető!

 

Együttműködésüket előre is köszönöm.

 

Nagyhalász, 2021.február 18.

                                                               Orosz Károly Zsolt

                                                               polgármester

© 2018-2024 www.nagyhalasz.hu | powered by